Yoga Jiva Asten Bedrijfsfotografie

Yoga Jiva bied verschillende soorten Yoga aan zoals, Yoga Nidra, Asthantga Yoga, Hatha Yoga, Zwangersschaps Yoga en bied diverse workshops aan zoals klankschaal therapie en heeft voor de beginner een heel mooi 8 weeks yoga programma waarin je de basis mee krijgt om Yoga te beoefenen.

  • klant: Joga Yiva
  • Categorie: Bedrijfsfotografie, Website, Social Media
  • Website: yogajiva.nl

Onze taak

Yoga Jiva is een zeer vakkundig en professionele Yoga studio te Asten. Een site die was er al, echter stonden er nog stockfoto’s op en wilde de eigenaresse Franca hier verandering in brengen. Het mocht persoonlijker en laten zien wat een prachtige studio er is om Yoga te beoefenen. Dit resulteerde dat er interieur & exterieur, bedrijfsportretten van alle docenten, maar ook social media content is geschoten. Ook was het belangrijk dat er campagne beelden kwamen om in alle headers boven in de website te plaatsen. Zo werd er gebruik gemaakt van echte cliënten die ook bij Yoga Jiva yoga beoefenen.

Aanvullende info

Geen uitdaging te groot voor Michael Graste. Het fotograferen van alle docenten en sfeerbeelden op locatie in een beneden verdieping van het maagdenhuis zonder daglicht is er alleen gebruikt gemaakt van extern flitslicht. Het was daarom erg belangrijk dat er gebruikt werd gemaakt van studiolampen en dat er zacht licht word gebruikt om de juiste uitstraling te geven aan de huisstijl en gevoel van Yoga Jiva.

Gear Set-up

Canon EOS-1D X Mark II| Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM | Canon EF16-35mm f/4L IS USM | Canon EF 50mm f/1.4 USM

Portfolio

Jessica Wohrmann Portret portfolio

Boudoir Fotografie Jessica

Boudoir
Menu