BRANDING

VISUAL STORYTELLING - RECLAME - LIFESTYLE - RE-BRANDING

Branding fotografie

Als directeur of manager sta je voor je bedrijf en de producten of dienstverlening die jullie bieden. Je wilt graag de kracht van de mensen koppelen aan de kernwaarden en huidige uitstraling van jullie bedrijf of organisatie. Business, branding, reclame en lifestyle fotografie zijn beelden waar de consument een bepaald gevoel bij krijgt. Mijn foto’s komen tot uiting in reclames, magazine, social mediacampagnes.

Gamestate

Gamestate B.V. is een mooi voorbeeld van wat wij voor jullie kunnen betekenen. Het is een campagne die zeer uitgebreid was waar veel ruimte was om creatief te produceren en waarbij we van begin tot einde mee zijn genomen in het proces. Speciaal voor de shoot werd hun grootste locatie in Duitsland Oberhausen een volledige dag gesloten zodat wij gebruik konden maken van alle game toestellen gedurende de dag. Onze vaste styliste Nele heeft de styling geregeld voor zo’n 6 modellen wat een mega klus is! Want per model zijn er zo’n 5 looks geregeld voor ieder model, en ieder model heeft een andere maat. Dus alles word perfect op de looks & thema afgestyled. Op de dag verloopt de styling vlekkeloos en kunnen de haar en make up artiesten een voor een de modellen opmaken. Ook tijdens de hele dag zijn de make up artisten beschikbaar om eventueel de modellen bij te werken en te zorgen dat ze op tijd op de set staan.

Op de set worden er veel verschillende licht set-ups gemaakt, het is belangrijk dat zowel de neon lichten van de spellen en de modellen goed te zien zijn op de foto’s! Een mix van creatief gebruik van Studio lichten is dan ook zeer belangrijk. Na de shoot is er een belangrijk selectie proces geweest en in samenspraak met Gamestate kozen we de beste foto’s uit voor de nabewerking. Een bulk aan foto’s zijn gekozen zodat Gamestate deze foto’s voor diverse doeleinden konden gebruiken. In iedere stad van diverse locaties zijn de foto’s gebruikt in o.a. bushokjes, grote abri’s langs de snelweg en treinstations. Het resultaat van een geweldige online en offline conversie om bezoekers te informeren en enthousiasmeren over Gamestate. Are you winner?

 

GAMESTATE OBERHAUSEN

GAMESTATE OBERHAUSEN

GAMESTATE OBERHAUSEN

2022_06_09_GAMESTATE_OBERHAUSEN_FINAL1353

Gamestate Oberhausen

Gamestate Oberhausen

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Branding
Menu