Fotografie Masterclass ‘Anders Kijken’ zondag 13 oktober 2024

In de Masterclass ‘Anders kijken’ behandelen we het onderwerp Fashion & Art! Deze is zorgvuldig ontworpen om zowel je fotografievaardigheden als je zakelijk inzicht te verbeteren. Ontdek hoe je jouw creativiteit effectief kunt inzetten!

Michael neemt je mee in zijn workflow en deelt zijn expertise met jou. Neem actief deel aan fotosessies met persoonlijke begeleiding en werk samen met een professioneel team, twee modellen, visagiste & fashion styliste. Michael Graste deelt na 20+ jaar ervaring zijn kennis en demonstreert zijn werkwijze. Een belangrijk element van de Masterclass is dat we jouw portfolio een boost gaan geven en je workflow naar een hoger niveau tillen. Ga zelf aan de slag met het maken van fashion & art foto’s en het bewerken van jouw eigen werk in Capture One & Photoshop.

1 : 1 Coachings Traject

Is een groep niets voor jou? Of je wilt een wat langere tijd begeleid worden? Dat kan met dit traject!
Als beginner, gevorderde of professional. Het maakt mij niet uit. We stippelen samen een pad uit dat bij jouw behoefte past.
Na dit op maat gemaakt traject weet je echt alles over fotografie.

Michael Graste Fotografie

1 : 1 Prive workshop met Michael Graste

Is een groep niets voor jou? Of wil je liever een kort leermoment met Michael? Dat kan met deze Workshop! Of je nu een beginner, gevorderde of professional bent, dat maakt niet uit. Samen stellen we een sessie op dat aansluit bij jouw vragen.
Na deze op maat gemaakte Workshop ben je volledig op de hoogte van fotografie.

Gratis Online Masterclass

Wil jij je voorbereiden op de Masterclass of ben je opzoek naar antwoorden op jouw vragen over de basis van fotografie? Bekijk hier de gratis online training om je antwoorden te vinden.

Menu