Masterclass - Fashion

FASHION FOTOGRAFIE

CATALOG - HIGH - EDITORIAL - LOOKBOOK - ADVERTISING

Fashion Fotografie

Ik fotografeer bij voorkeur fashion. Ik vind het machtig om de energie die de ontwerper in de kleding heeft gestopt te kunnen vertalen in beeld dat ik schiet. Conceptueel zo neer te zetten zodat het volledig tot zijn recht komt. Daarvoor heb je een geweldige fotograaf nodig, maar dat is het niet alleen.

Je hebt precies de juiste modellen nodig. Die gestyled en opgemaakt zijn op een manier die past bij het bedrijf of het merk waar de foto’s voor worden geschoten. De locatie moet gevonden worden en beschikbaar zijn. De attributen selectie is belangrijk en iemand moet ervoor zorgen dat ze er ook zijn op de dag van de shoot. Het licht en de schermen moeten telkens precies op de juiste plek en sterkte staan. Ik ben duidelijk denk ik. Ik werk altijd met een team van professionals: assistent fotograaf, make up artist, stylist, eventueel een project manager en brand en de marketing manager of anderen wanneer nodig. Dat gun ik mezelf, maar dat gun ik vooral de opdrachtgever. Je hebt dit nodig om tot het beste resultaat te komen.

Ieder zijn vak, ieder zijn specialisme. Wij zijn als team volledig op elkaar ingespeeld, hebben aan een half woord of een blik genoeg. Zo kun je efficiënt werken, in een kortere tijd presteren en niemand vermoeien met zaken die afleiden. Je kunt geconcentreerd de focus leggen op waar het moet liggen: prachtige foto’s schieten.

Menu