Personal Branding Shoot Sterke Tantes Fridy Duterloo & Maaike van Esch

PEOPLE

ZAKELIJK PORTRET & PERSONAL BRANDING

Schieten van perfecte portretten en creatieve concepten

Fotografie is een kunstvorm en mensen zijn mijn onderwerp. Een foto is meer dan een momentopname. Het is het vastleggen van iemands ziel. Het beeld moet iets doen met de kijker. Het moet een verhaal vertellen, een gevoel overbrengen. Elk detail telt. Tegenwoordig is het belangrijk om zichtbaar te zijn, je wilt je persoonlijkheid overbrengen in een zakelijke foto of voor je eigen brand.

Pels Rijcken
Pels Rijcken mocht ik hun zakelijke portretten. Dit is een mooi voorbeeld van wat ik voor jou kan betekenen. Het is een shoot waarbij het heel erg leuk is om de mensen eerst door de make up te zien gaan en veel aandacht word gegeven om iedereen op zijn best uit te laten zien. Er was daarbij veel persoonlijke aandacht door veel aanwijzingen te geven in poses, houding en de zekerheid te van een goed portret door de foto’s gelijk op groot scherm te laten zien. Dit proces draagt ontzettend veel bij om een goed zelfbeeld te krijgen en zelfverzekerder een keuze te maken. Vaak kiezen we met het volledig team om echt zeker te zijn van je beste foto, en zo niet dan gaan we door totdat diegene helemaal tevreden is met zijn foto.

De foto’s worden nu overal gebruikt voor linkedin en presentaties naar klanten toe. En worden de foto’s op hun eigen intranet gebruikt. Op deze manier geven wij jouw bedrijf een professionele uitstraling en eenheid.

Lands Advocaten Kantoor PelsRijcken

Helene Jongenotter

Judith_Van Der Deijl

Mohammed Kalmoua

Remy-van-der-Voorn

Rik den Boer

Sijmen-Veenstra

Menu