VHS Tegeldomein Interieur fotografie

VHS Tegeldomein heeft alles op het gebied van Tegels. Van een designer tot tegelzetters; waarom niet alle krachten bundelen? Vijf ondernemingen en een geschiedenis van vakmanschap. Alles kan je uitbesteden op het gebied van tegels. Zij geven deskundig advies en zorgen van tekening tot afwerking dat alles in de puntjes verzorgd is.

  • klant: VHS Tegeldomein | Tegelhandel en Tegelzetter Someren
  • Categorie: Bedrijfsfotografie, Branding, Social Media content.
  • Website: vhstegeldomein.nl

Onze taak

Onze taak was het fotograferen van nieuwe content die gebruikt kon worden voor de nieuwe website van VHS Tegeldomein. Het meedenken in alles wat er nodig was en sterk maken dat VHS een familie bedrijf is waren erg belangrijk voor het presenteren van een nieuwe uitstraling, website en huisstijl. 

Aanvullende info

Wij hebben gezorgd voor interieur en exterieur fotografie van de nieuwe showroom van VHS in het centrum van Someren. Ook heb ik veel advies gegeven over Social Media en het benutten van de kanalen voor dit bedrijf. Zo hebben we ook nieuwe content gemaakt dat er wekelijks gepost kan worden. Nieuwe tegeltrends en gemaakte inrichten zijn op de foto gezet en hierdoor kan een klant goed inzien wat er bij VHS mogelijk is. Ook het fotograferen van bedrijfsportretten van alle personen is erg belangrijk geweest en hebben we ook een openings filmpje geschoten toen de nieuwe showroom werd geopend.

Gear Set-up

Voor het fotograferen van alle alle interieur en exterieur foto’s werd er gebruikt gemaakt van de Canon EOS-1D X Mark II | Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM Normaal zou er een fish eye worden gebruikt echter wilden we een niet te grote hoe gebruiken zodat de realiteit van de ruimtes en tegels bewaakt bleven.

Portfolio

Menu