Wie is Lara van den Broek?

Ik ben Lara en ik ben Junior fotograaf binnen het bedrijf Michael Graste Photography. Voordat ik dat werd heb ik eerst mijn afstudeer stage bij Michael gelopen, dit is zo goed bevallen dat ik hier parttime ben blijven werken.

Onze taak

Ik sta voornamelijk meer aan de voorkant van het bedrijf. Ik hou ervan om mee te denken en samen met Michael en de klant tot een mooi concept te komen.

Mensen de me echt kennen weten dat…

  • Ik afgestudeerd ben als fotograaf.
  • Ik een week voordat ik mijn inschreef voor mijn fotografie opleiding helemaal nog niet wist wat ik wou gaan studeren, dus dat dit een kleine gok was. Maar dit uiteindelijk echt de beste gok is geweest die ik kon maken.
  • Ik echt een bezige bij ben, en al mijn tijd vol plan.
  • Ik een stukje van mijn vinger ben verloren tijdens het uitgaan, maar dit gelukkig niet de vinger is waar ik mee fotografeer.
  • Ik parttime bij Michael werk, maar daarnaast nog voor mezelf als fotograaf aan de weg aan het timmeren ben.
  • Ik best wel goed sushi kan maken, maar ze dit eigenlijk niet weten bij het sushi bedrijf waar ik werk. Dit omdat ik daar alleen de sushi bezorg.
  • Ik het erg leuk vind om naar house festivals te gaan, maar ook zeker om op festivals te fotograferen.

Gear Set-up

Sony A7III

Portfolio

We Go To Mars Anyways

Beatz

Turondo Dance

Menu