Gratis Fotografie Cursus

Heb je altijd al willen leren fotograferen dan is deze gratis online fotografie cursus echt iets voor jou. In 7 lessen neemt Michael Graste je mee in de wereld van fotografie. Klik hier voor meer info

Hoi ik ben Michael Graste

Je kan bij mij aankloppen als je wilt dat beeld meer vertelt dan het beeld alleen. Als je wilt dat er diepgang in zit, gelaagdheid. Dat vertaalt zich in de disciplines waar ik het liefst in werk: campagnes, lifestyle, fashion, bedrijfs-, bruid- en portret fotografie. Eigenlijk komt het hier altijd op hetzelfde neer. Je wilt veel vertellen. Je wilt een interessant beeld schieten. Je wilt dat mensen de persoon die je fotografeert zien. Je wilt in verschillende beelden een compleet verhaal vertellen. Je wilt je boodschappen in beeld kwijt. Dan ben ik op mijn best. Dat is wat ik doe.

Portret Michael Graste tijdens Fashion shoot Amsterdam
Menu