Masterclass “Anders Kijken door Michael Graste
Algemene Voorwaarden

Bij inschrijving en betaling van een Masterclass door Michael Graste ga je automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden

Aanmelden Masterclass 

 1. Je meld je aan door via de website van www.michaelgraste.com een pakket te boeken en direct te betalen via creditcard / paypal / Apple pay.

   Je krijgt dan een mail met bevestiging van de Masterclass.
  Factuur

 2. Je krijgt van mij een Factuur per email ter bevestiging van de Masterclass.

 3. Annuleren / Verzetten Masterclass

  Michael Graste Photography heeft het recht de workshop te annuleren of te verzetten naar een andere datum indien dit noodzakelijk is. De cursist krijgt in dat geval het bedrag teruggestort.
  Er is ruimte voor 6 personen (“anders kijken” workshop). De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Bij te weinig aanmeldingen zal de workshop worden afgelast of verzet.

 4. Annuleren workshop vanuit deelnemer
  Wanneer je je wilt afmelden voor de workshop en je doet dit vóór 14 dagen voordat de workshop start, dan krijg je het resterende bedrag terug min €6,85 administratie kosten.
  Wanneer je je binnen 14 dagen voordat de Masterclass plaatsvind afmeld, dan krijg je helaas geen geld teruggestort in verband met de reservering van je plek. Je Masterclass plek is wel overdraagbaar.

 5. Aansprakelijkheid
  Michael Graste Photography is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers. Ook niet ten gevolg van gebeurtenissen of diefstal tijdens de Masterclass.
  Mocht het zo zijn dat als er gebruikte materialen tijdens de Masterclass van Michael Graste Photography schade, diefstal ondervinden, is desbetreffende persoon hier aansprakelijk voor.

 6. Ook Michael Graste Photography niet aansprakelijk voor het leerproces of resultaat van de cursist.

 7. Klachten
  Na afloop van de workshop krijg je een link doorgestuurd naar een feedbackformulier. Heb je klachten over de workshop, dan kun je die middels dat formulier aangeven. Michael Graste Photograph zal persoonlijk contact met je opnemen en de klacht in behandeling nemen.

 8. Rechten beeldmateriaal

  Alle fotografie die tijdens de workshop is gefotografeerd mag gebruikt worden als portfolio materiaal en niet gebruikt worden voor Commerciele doeleinden.

  Alle beelden dienen goed te zijn nabewerkt en goed gekeurd is door Michael Graste Photography.

 9. Mocht het zo zijn dat er beeldmateriaal wordt gebruikt ten nadele van Michael Graste Photography of desbetreffende model en of team leden van Michael Graste Photography dienen deze per direct verwijdert te worden.

 10. Michael Graste Photograph heeft het recht om de algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.

Menu