- & Fotografen

MG& werkt al jaren met een team gespecialiseerde beeldmakers. Onze fotografen worden intern opgeleid en krijgen continue de mogelijkheid om door te groeien.
Iedere fotograaf heeft een eigen stijl en een eigen inbreng.

Geen opdracht te eigenwijs of we hebben hier wel een passende fotograaf voor beschikbaar. Bekijk hier de kenmerken, inspiratiebronnen en passies van onze fotografen en maak een afspraak voor een intakegesprek.

- & Videografen

Wij willen graag ook jouw klanten raken. Daarom zijn onze videografen gespecialiseerd in het vastleggen van de juiste momenten. Met technisch hoogstaande apparatuur en een creatief brein gaan de videografen van MG& voor jou aan de slag.

Bewegende beelden kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen. Ze activeren het voorstellingsvermogen van de kijker en creëren een nieuwe dimensie. Door onze evenwichtige kijk op beeld en geluid zal elk resultaat verfrissend zijn.

- & Haar & Make-up Artist

Haar- en make-up artiesten zijn essentieel tijdens een fotoshoot. Wij geloven dat alle elementen in een productie moeten kloppen.

Denk nooit te makkelijk over het opmaken van een model. Dit wordt vaak onderschat, terwijl een effectieve ‘opmaak’ juist een mogelijkheid biedt om meer emotie of dynamiek in te brengen.