Mijn Team

Een foto die naar je toekomt, een beeld waar je naar blijft kijken, is niet zomaar geschoten. Het is een combinatie van factoren die maakt dat een beeld precies dát zegt wat het moet zeggen. Precies klopt. Precies is gemaakt zoals het bedoeld is. Daarvoor heb je een geweldige fotograaf nodig, maar dat is het niet alleen. Je hebt precies de juiste modellen nodig. Die gestyled en opgemaakt zijn op een manier die past bij het bedrijf of het merk waar de foto’s voor worden geschoten.

De locatie moet gevonden worden en beschikbaar zijn. De attributen selectie is belangrijk en iemand moet ervoor zorgen dat ze er ook zijn op de dag van de shoot. Het licht en de schermen moeten telkens precies op de juiste plek en sterkte staan.

Ik werk altijd met een team van professionals: assistent fotograaf, make up artist, stylist, eventueel een project manager en brand en de marketing manager of anderen wanneer nodig. Dat gun ik mezelf, maar dat gun ik vooral de opdrachtgever. Je hebt dit nodig om tot het beste resultaat te komen. Ieder zijn vak, ieder zijn specialisme.

Wij zijn als team volledig op elkaar ingespeeld, hebben aan een half woord of een blik genoeg. Zo kun je efficiënt werken, in een kortere tijd presteren en niemand vermoeien met zaken die afleiden. Je kunt geconcentreerd de focus leggen op waar het moet liggen: prachtige foto’s schieten.

Team Michael Graste
Menu