Dyson Marketing campagne fotografie door Michael Graste

MARKETING FOTOGRAFIE

MARKETING FOTOGRAFIE - LIFESTYLE SHOOTS - MERK BELEVING

Hoe Dyson Marketingfotografie en Influencers Benut:
voor Bedrijven uit Helmond

In de dynamische wereld van digitale marketing hebben wereldberoemde merken zoals Dyson nieuwe manieren omarmd om hun producten in de schijnwerpers te zetten. Door de combinatie van hoogwaardige marketingfotografie met de invloed van bekende personen en influencers hebben ze een krachtige formule gevonden die hun wereldwijde bereik versterkt. Voor bedrijven in Helmond en daarbuiten biedt deze aanpak interessante inzichten.

Dyson’s Foto-Formule

Dyson staat alom bekend om zijn innovatieve producten, maar hun marketingstrategieën zijn net zo vernieuwend. Ze kiezen ervoor om marketingfotografen van topkwaliteit in te huren om hun producten te fotograferen in gebruik door influencers en bekende Nederlanders. Dit heeft een tweeledig effect:

  1. Authenticiteit en Relatie: Door het product te laten zien in de handen van een vertrouwd gezicht, voegt Dyson een laag authenticiteit en relatie toe aan hun producten.
  2. Visuele Impact: Professionele fotografen zorgen voor de perfecte belichting, compositie en post-productie, waardoor het product en de bekende persoon op hun best worden gepresenteerd.

Waarom Dit Werkt:

  • Groter Bereik: Door samen te werken met influencers en bekende Nederlanders krijgt Dyson toegang tot hun aanzienlijke volgersaantallen en fanbases. Dit betekent dat hun producten worden gezien door een veel breder publiek dan met traditionele reclamemethoden.
  • Verhoogde Geloofwaardigheid: Wanneer consumenten een product zien gebruikt door iemand die ze bewonderen of vertrouwen, zijn ze eerder geneigd om dat product ook te overwegen.

Wat kunnen bedrijven in Helmond hiervan leren?

Hoewel Helmond misschien ver van de hoofdkantoren van wereldmerken zoals Dyson ligt, zijn er universele lessen die lokale bedrijven kunnen toepassen:

  1. Lokaal Invloed: Elke gemeenschap heeft haar lokale influencers of bekende gezichten. Denk aan Esmee van Love Island of danser Mauro van de Kerkhof.  Door met hen samen te werken, kunnen Helmondse bedrijven een groter lokaal bereik hebben.
  2. Investeer in Kwaliteit: Hoogwaardige beelden onderscheiden je merk. Het kan de moeite waard zijn om te investeren in professionele fotografie om je producten en diensten op hun best te laten zien.
  3. Authentieke Verhalen: Consumenten waarderen echtheid. Door echte mensen en echte verhalen in je marketing op te nemen, kun je een diepere band met je doelgroep opbouwen.

Conclusie

Terwijl Dyson de wereld van influencer marketing op een wereldwijd niveau domineert, zijn er lessen die zelfs voor bedrijven in Helmond van waarde kunnen zijn. In de kern gaat het om authenticiteit, kwaliteit en relaties. Door deze principes in de praktijk te brengen, ongeacht de schaal, kunnen merken en bedrijven overal floreren.

Wij hebben met ons productie team afgelopen jaar de Dyson campagne gefotografeerd met een aantal bekende influencers zoals: Zoey Ivory, Isaya Elais, Angela Onuoha, Xelly Cabau van Kasbergen, Lisa Michels & Julia Mekkes.

Klik hier en laat je inspireren met wat wij kunnen doen voor jouw marketing campagne.

Interesse?

Neem dan snel contact met ons op wat hoogwaardige beelden voor jou bedrijf kunnen doen.

Menu