Wie is Isa van Ool?

Ik ben Isa van Ool, stagair bij Michael Graste.
Ik ben 19 jaar en zit in de 3e klas van de opleiding fotografie op het SintLucas. Dit is mijn 1e stage en heb het super erg naar mijn zin.
Michael doet veel verschillende soorten fotografie en dat is 1 van de dingen wat mij heel erg trok om hier stage te gaan lopen. Ik weet nog niet wat voor soort fotografie ik wil gaan doen en dat ben ik hier volop aan het ontdekken. Elke dag leer ik iets nieuws en dat vind ik mega leuk. Ik ben leergierig en naast het fotograferen vind ik het ook super leuk om met instagram bezig te zijn. Dat is ook waarom Michael mij de 1e dag van stage al benoemd heeft tot een soort online content creator.

Mijn taak

Mijn taak is het asisteren bij shoots, en vind alles van het werkproces binnen fotografie super leerzaam. Van het opbouwen van de studio tot het weg sturen van de foto´s. Ook ben ik veel bezig om de instagram van Michael bij te houden. Ik plan bijvoorbeeld posts in en maak reels.

Mensen die me echt kennen weten dat:

  •  Ik niet 5 minuten stil kan zijn, en zitten
  • Ik graag dansjes doe op festivals
  • Ik de diafragma reeks heb laten tatoeëren
  • Mijn bijbaan in het weekend, in de zorg is
  • Ik het liefst met Fuji film werk
  • Ik tweeling ben, maar we totaal niet van dezelfde dingen houden
  • Ik er van hou om in mijn vrije tijd een goede serie te kijken
  • Ik al sinds groep 8, fotograaf wil worden

Portfolio

Vitol

Schwarzkopf

Bamigo

Menu