Masterclass Michael Graste

Fotografie is een heel persoonlijk vak. Je hebt er kennis van de techniek voor nodig, je hebt er apparatuur voor nodig. Toch blijft het belangrijkste ingrediënt de fotograaf zelf. Zijn of haar manier van waarnemen. Zijn of haar manier van dingen vast willen leggen. De handtekening die je zelf hebt. Die je durft te hebben. Want aan dat laatste ontbreekt het vaak. Je bent als fotograaf ‘je eigen norm’. Jij bepaalt of je precies geschoten hebt wat je wilde schieten. Jij bepaalt of dit een geweldige plaat is.

In de masterclasses focussen we daarop. Hoe kun je de techniek en apparatuur gebruiken om op jouw manier te fotograferen. Om te spelen met jouw creativiteit. Om te leren dat onscherp juist top kan zijn. Of dat haarscherp in een bepaald geval jou juist niet past.

Het gaat er dus om jou in de masterclasses meer van jezelf als fotograaf te laten zien. In je foto’s. Het gaat om jouw manier van kijken naar het vak en naar beeld. En dat te kunnen vertalen in jouw werk. Je dat zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te geven om dat meer te gaan durven. Met de techniek. Met de apparatuur. Met de materialen die je tot je beschikking hebt. Er is niet ‘de’ goeie fotograaf. Dat zijn we namelijk allemaal.

Fotografie workshop speciaal voor beginners

Je wilt meer weten over de techniek van fotografie. Werken met licht. Met donker. Jouw idee bij fotografie leren vertalen in beeld. Verschillende type beelden. In deze masterclass doen we dat stap voor stap, met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Dat spreekt vanzelf.

Masterclass - Fashion

Fotografie Masterclass “Anders kijken”
Zondag 18 juli 2021

Jij weet prima hoe je met een camera om moet gaan. De techniek heeft eigenlijk geen geheimen voor je. Je wilt je altijd verder ontwikkelen. Je zoekt meer creativiteit. Of misschien naar wat meer eigenheid. Je wilt meer verdieping of verbreding aanbrengen in wat je nu doet. Dan is deze masterclass precies wat jij zoekt. In een kleine groep gaan we samen aan de slag en is er volop ruimte voor elke deelnemer.

Portret Michael Graste tijdens Fashion shoot Amsterdam

Fotografie Masterclass “1 op 1 met Michael”

  • Persoonlijke coaching door Michael Graste. Op maat.
    Naar jouw behoefte.

Een groep is niets voor jou. Of je wilt een wat langere tijd begeleid worden. Dan kan dat met dit traject. Als beginner, gevorderde of professional. Het maakt mij niet uit. We stippelen samen een pad uit dat bij jouw behoefte past. Na dit op maat gemaakt traject weet je echt alles over fotografie

Menu