MG | Michael Graste

Michael Graste lanceert in september 2017 MG&. Zijn droom is om creatieve mensen samen te brengen door sprekende beelden vast te leggen. Dit heeft hij gerealiseerd door een allround creatief platform op te richten: MG&.

Door met een vaste groep freelancers vanuit zijn netwerk samen te werken, is een betrouwbare omgeving met een prettige sfeer ontstaan.

Op dertienjarige leeftijd kreeg Michael (1987) zijn eerste camera van zijn vader. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een geliefd en bewonderd fotograaf. Dag in dag uit hard werken heeft hem gebracht waar hij nu is. Zijn oog voor schoonheid en detail is de essentie van zijn fotografische werken. Ongeacht wie of wat er voor zijn lens staat, hij kan in alles het mooie zien. Door zijn energie en enthousiasme kan hij iedere dag zijn passie uitoefenen en de dingen doen die hij het liefst doet.

&

& staat voor de samenwerkingen; mensen verbinden. Het platform MG& bestaat uit een verzameling van freelancers: fotografen, videografen, make-up artiesten, stylisten, editors en modellen; de content makers. Zij zijn de belangrijkste steunpilaren van MG&.

De freelancers werken regelmatig samen, waardoor de ze vertrouwd zijn met elkaar en elkaar begrijpen. Door de hechte band onderling verloopt de samenwerking soepeler en kan het doel sneller bereikt worden.

De freelancers die zijn aangesloten bij MG& krijgen de mogelijkheid om door te groeien door trainingen en workshops. Door training en ervaring is hoge kwaliteit mogelijk. Naast ingeplande fotoshoots voor MG&, werken de freelancers ook in eigen beheer aan hun passie.

MG&

MG& heeft een hoge kwalitatieve standaard. Een groot deel van het team bestaat uit perfectionisten die alleen tevreden zijn met een optimaal resultaat.

De wens van de klant moet altijd worden gerealiseerd. Er mag niets ontbreken aan de service die MG& biedt.

Wat MG& voor u kan betekenen:

Het ervaren team van MG& zal fris en met professionaliteit aan elk project werken. Zowel de cliënt als de kijker zullen versteld staan door de creativiteit waarmee elk beeld is vastgelegd.

Van het creatief proces vooraf, tot de nacontrole achteraf is uw project in veilige handen. Bij MG& is met één aanspreekpunt toegang tot vele creatievelingen die uw zorgen uit handen zullen nemen.

Het project zal worden afgerond met een optimaal eindresultaat.

Missie

MG& wil mensen raken door met verrassende creativiteit indrukwekkende beelden vast te leggen. Met oog voor schoonheid en detail en een passie voor beeld en geluid realiseert het professionele team van MG& de wensen van de opdrachtgever.

MG& staat voor kwaliteit, service en esthetiek.

Wat is een allround creatief platform?

Bij MG& werkt een team van freelancers projectmatig samen. Bij een opdracht worden de freelancers geselecteerd die het beste bij de sfeer en het doel van het project passen.

Na een intakegesprek over de doelstellingen en wensen van de opdracht neemt MG& binnen de gestelde tijd alle zorgen uit handen.

MG& werkt samen met Studio van Os. Naast het gebruik maken van de diensten van freelancers, is het ook mogelijk om de studio te huren.