Otillia Fashion Shoot

Fotografie Masterclass Weekend
22 en 23 juni 2024

Jij weet prima hoe je met een camera om moet gaan. De techniek heeft eigenlijk geen geheimen voor je. Je wilt je altijd verder ontwikkelen. Je zoekt meer creativiteit. Of misschien naar wat meer eigenheid. Je wilt meer verdieping of verbreding aanbrengen in wat je nu doet. Dan is deze masterclass precies wat jij zoekt. In een kleine groep van 10 vakgenoten gaan we samen aan de slag en is er volop ruimte voor elke deelnemer.

1-op-1 Coachings traject in 5 modules!

Ik ben erg enthousiast om met jou te delen dat ik een exclusief 1-op-1 coachingstraject aanbied voor fotografen die serieus zijn over het verbeteren van hun vaardigheden en het investeren in zichzelf. Als ervaren fotograaf begrijp ik de uitdagingen waar we als vakgenoten voor staan en ik ben vastbesloten om jou te helpen jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens dit persoonlijke coachingstraject zullen we samen vijf modules doorlopen, waarin we ons richten op verschillende aspecten van jouw fotografie:

1. Artistieke Visie en Branding We zullen werken aan het verfijnen van je artistieke visie en het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit voor jou als fotograaf.

2. Technische Vaardigheden We zullen dieper ingaan op technische aspecten van fotografie, met een focus op het combineren van daglicht en studiolicht om jouw beelden naar een hoger niveau te tillen.

3. Ondernemerschap en Marketing: We zullen bespreken hoe je jouw fotografiebedrijf kunt laten groeien, inclusief strategieën voor het aantrekken van klanten en het effectief promoten van je werk.

4. Praktijkgerichte Sessies: We zullen praktische oefeningen en opdrachten uitvoeren om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen, met speciale aandacht voor situaties zoals bruiloften, personal branding shoots, branding voor bedrijven en merken, en het werken met fashion merken en modellen.

5. Feedback en Groei: We zullen regelmatig je vooruitgang bespreken en feedback geven om je te helpen blijven groeien als fotograaf.

Dit coachingstraject is volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen. Ik geloof dat dit de perfecte gelegenheid is voor jou om in korte tijd grote vooruitgang te boeken in je fotografische carrière.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en te zien hoe jij groeit en bloeit als fotograaf.

Met vriendelijke groet,
Michael Graste

Menu